Direktlänk till inlägg 16 november 2014

Mina fantasier

Av lillen4cm - 16 november 2014 00:07

Jag kanske är gubbsjuk, eller lite tokig. Kanske har överdriven sexualdrif, vad vet jag. Men jag måste få berätta. Jag blir upphetsad av att berätta. 
Vill du kommentera så gör gärna det men uppför dig. Så länge jag inte skadar någon annan har jag vilken sexuell läggning jag vill.


Jag är kåt, eller snarare upphetsad. Jag blir upphetsad hemma. Mina sexuella fantasier och kanske lite “Kinky” läggninge gör mig upphetsad.

 

Dagen förflyter normalt men när kvällen kommer byter jag om till bekvämare kläder och då åker dom på, dom med stor D
Dom är mina tunna mysbyxor. Bara jag tänker på dom blir ollonet fuktigt.

 

Ritualen är densamma varje kväll. jag går in i mitt sovrum, vi har skilda sovrum frun och jag för båda snarkar.

In i sovrummet som sagt, där tänder jag taklampan och ser till att persiennerna är uppdragna. Jag ställer mig mitt i rummet så jag är säker på att en förbipasserande ute på gatan skall se mig om de tittar in genom fönstret.

 

Jag klär av mig helt naken, först jeans och kalsonger naturligtvis så min snopp är synlig så länge som möjligt. Sedan börjar jag sakta krångla mig ur resten av kläderna medans jag sneglar ut genom fönstret. Där står jag sedan spritt språngandes naken endast iklädd strumpor. Jag vet inte varför men jag finner det upphetsande att vara naken förutom strumpor.

 

Efter en kort stund drar jag en sliten T-shirt över huvudet och tar på mig mysbyxorna, givetvis utan kalsonger under. Det är så upphetsande att känna det tunna tyget lätt skava mot pung och snopp. Ännu mer upphetsad blir jag av tanken på att jag nästan är naken, det är endast en knapp millimeter tyg som döljer mitt kön.

 

En vanlig kväll så sitter hon vid TV’n och jag vid datorn på mitt rum. Det tar inte många minuter innan fingrarna är runt ollonet utanpå mysbyxorna.. (Guuuuud så skööönt)

Jag håller ringfingret och långfingret på pungen (Föreställ dig hur det känns genom det tunna tyget.) Pekfingret snurrar runt snoppen, mest kring ollonet och givetvis utanpå tyget.

 

Efter en stund byter jag taktik. Jag tar tag i kuken med  4 fingrar, fortfarande  utanpå Jag tar framiftån så ollonet liksom hamnar inuti fingrarna. Sedan runkar jag sakta genom att ömsom spänna, ömsom slappna av med fingrarna. Nu vill det gärna gå för mig men det vill inte jag, inte ännu.

 

En annan fördel med löst sittande mysbyxor är att dom lätt glider av. När jag går på toa behöver jag bara dra in magen lite så hasar dom ner, bara vetskapen om detta när jag går runt i lägenheten sätter mina sexfantasier i rörelse.

Jag går ofta och pinkar,  eller rättare sagt låtsas. För väl inne på toan ställer jag mig framför den stora spegeln och låter byxorna falla.


Inte för att jag har en vacker kropp men jag gillar att se mig med byxorna nerhasade mednas jag på olika sätt håller på med lillen, ja den är verkligen liten men det är inget jag har komplex för. Jag har faktiskt filmat mig själv när jag runkar, allt från avklädning till ansiktsuttrycket när det gick för mig. Till den filmen har jag runkat många ggr. det är underbart att se hur den egna handen knådar, maserar och drar i den lille tills det kommer.

 

Mer kommer vid senare tillfälle. Nu skall jag ut på balkongen för ett bloss. Mysbyxorna åker nog av innan. Tröjan är borta sedan länge och jag skall stå där helt naken förutom strumporna. Risken är stor att det blir en "Klick" på golvet.

 
 
Ingen bild

Kåta Arne

16 november 2014 22:47

Det där låter mysigt hörrö! testa detta. Ta på ett par badshorts, eller dina mysbyxor duger nog. Ta eltandborsten och om du vill lägger du dig i sängen, jag brukar sitta i en skön stol med benen brett i sär.
Kör med eltandborsten mjukt över kuken, utanpå brallorna över ollonet, ner på pungen. Jag lovar, snart är brallorna kladdiga på insidan!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lillen4cm - 15 december 2014 10:55

Hejsan bloggen.  Det var ett tag sedan jag skrev något, det beror på att jag gått och grunnat på blogga en sak jag kanske borde behållt för mig själv. Men jag bestämde mig för att dela med mig, det är ju så länge sedan att det förhoppningsvis inte ...

Av lillen4cm - 17 november 2014 22:32

En sann historia man bara drömmer om.    Kommentera gärna men håll god ton. Min sexuella läggning skadar ingen, inte dig heller. Skulle det finnas någon tjej som har liknande läggning som jag så skriv gärna, kanske kan vi träffas?   I somra...

Av lillen4cm - 17 november 2014 00:22

Då fortsätter vi. Den 55 åriga gubben som absolut vill berätta vad som gör honom upphetsad. Kommentera gärna men håll det på en bra nivå. Min sexuella läggning skadar ingen, inte dig heller. Gillar du det inte så behöver du inte läsa.   Just nu s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
November 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards