Direktlänk till inlägg 17 november 2014

Mina sexuella utsvävningar

Av lillen4cm - 17 november 2014 00:22

Då fortsätter vi. Den 55 åriga gubben som absolut vill berätta vad som gör honom upphetsad. Kommentera gärna men håll det på en bra nivå. Min sexuella läggning skadar ingen, inte dig heller. Gillar du det inte så behöver du inte läsa.


Just nu sitter jag med en hand innanför byxorna och skakar snoppen. Det är jäkligt upphetsande för det tar väldigt lång tid innan det kommer.

Det går till så att jag tar tag med pek och långfinger vid roten på snoppen, ju närmare kroppen ju bättre. Sedan skakar jag helt enkelt i sidled, detta är urskönt i sig. Meeeen… Jag har ju mina mysbyxor på och ollonet nuddar vid tyget vid varje skak. Safterna rinner till ordentligt kan jag säga och när brallorna blir fuktiga på insidan av mina safter känns det ännu mer upphetsande. problemet är bara att dölja det för frun.



Det har hänt att jag inte kunnat bärga mig och varit tvungen att släppa det i byxorna. Det är obeskrivligt skönt att sitta med fingret utanpå och snurra runt ollonet för att tillslut släppa allt rakt i tyget. Man får välja dessa tillfällen då hon inte är hemma.

En våt dröm jag har är att jag står med framsidan mot en vägg och håller händerna på denna, högt upp. På mig har jag ingenting förutom mina mysisar. bakom mig står en naken tjej/kvinna och smeker mig utanpå mysisarna medans hon trycker och gnider sina sköna bröst mot min rygg. Hon håller försiktigt pungen med ena handen medans den andra smeker och pillar tills jag kommer.



En annan liten kinky grej jag gör.
Jag är rökare och röker på balkongen vilken är inglasad. Skenan som rutorna rullar i når ca. 20 cm. nedanför min snopp. Gissa om det är upphetsande att stå där sent på kvällen och röka med byxorna nerdragna och rutorna öppna…



Vad som också är bra med mina “Mysisar” är att dom är så tunna att allt känns igenom om jag lägger handen på det, pungens runda form i min hand, minsta lilla veck känns. Underbart.



Min fru jobbar ofta natt. Då är jag i himlen. Så fort hon är borta vid 16 tiden så åker givetvis mysisarna på, bara det att jag klär av mig i ett helt annat rum och går naken via omvägen till köket, vardagsrummet in i mitt rum och drar på dom. Det har hänt att det gått för mig på vägen för jag kan ju inte låta bli att pilla.



Framåt 22 tiden släcker jag ner för nu skall här njutas. jag klär av mig helt naken förutom strumporna och tar hand om de hushålls bestyr som är kvar efter dagen. Jag har lägenheten släckt för att inte vara allt för djärv men står jag i tex. köket har jag en liten lampa tänd. Extra pirrigt blir det om jag måste ställa mig på en stol för att nå något i skåpet alldeles vid fönstret.



Fram emot midnatt brukar jag korta stunder tända en eller annan lampa, man går ju upp och pinkar ibland på natten och det är ju mer “legalt” att vara naken med tänd lampa då. Grejen är den att jag inte ens lagt mig, jag bara går omkring i det upplysta rummet och pillar, smeker och runkar. 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lillen4cm - 15 december 2014 10:55

Hejsan bloggen.  Det var ett tag sedan jag skrev något, det beror på att jag gått och grunnat på blogga en sak jag kanske borde behållt för mig själv. Men jag bestämde mig för att dela med mig, det är ju så länge sedan att det förhoppningsvis inte ...

Av lillen4cm - 17 november 2014 22:32

En sann historia man bara drömmer om.    Kommentera gärna men håll god ton. Min sexuella läggning skadar ingen, inte dig heller. Skulle det finnas någon tjej som har liknande läggning som jag så skriv gärna, kanske kan vi träffas?   I somra...

Av lillen4cm - 16 november 2014 00:07

Jag kanske är gubbsjuk, eller lite tokig. Kanske har överdriven sexualdrif, vad vet jag. Men jag måste få berätta. Jag blir upphetsad av att berätta. Vill du kommentera så gör gärna det men uppför dig. Så länge jag inte skadar någon annan har jag vil...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
November 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards